Techniek

Van lichtshow en perfecte surround sound tot livestream en VR-experience; ons technische team staat klaar voor jouw evenement.

Creatieve ideeën bedenken is een uitdaging, maar deze ideeën omzetten in realiteit is de echte magie! Achter de schermen werkt ons ervaren technische team aan de realisatie van jouw droom evenement. Of het een vaste installatie is die dag in dag uit bezoekers moet boeien of een spectaculaire onthulling van een nieuw gebouw, product of dienst. 

Hoe werken we

Al tijdens het bedenken van het concept stellen we de juiste vragen zodat van beide kanten de verwachtingen op een lijn liggen. Daarna gaan we aan de slag met een technisch plan. We houden altijd rekening met last minute verzoeken, bijvoorbeeld vanuit een externe stakeholder onverwachte situaties tijdens uw evenement. 

Meer diensten

Maatwerk

Supervet idee, maar weet je niet of het haalbaar is? Wij staan altijd open voor innovatieve ideeën en hebben een uitgebreid netwerk. Ook als je nog geen idee hebt wat je precies wilt kan een brainstorm verhelderend zijn.

Concept & productie

Een sterk evenement concept richt zich op beleving. Wat wil je dat de bezoeker ervaart? Welke indruk wil je achterlaten? Het verhaal dat je wilt vertellen is de basis voor de productie.

Decor & inrichting

Wij creëren nieuwe werelden en blijvende herinneringen met de juiste aankleding voor je evenement. Het decor brengt jouw concept echt tot leven.

Foto & video

Foto's en video's die gemaakt worden tijdens jouw evenement kun je later weer gebruiken voor je marketing. Ook in aanloop naar je event kun je content gebruiken ter promotie.

Online shows

Wil je een online evenement organiseren? De beleving en interactie met je publiek is dan een extra uitdaging. Wij helpen jou met een boeiende productie die niet onderdoet voor een fysiek evenement!

Hybride shows

Bij een hybride evenement combineert een fysieke locatie met een online programma. Het evenement vindt live plaats én wordt ook uitgezonden via internet.

Jouw event ook strak geregeld binnen het budget?

Plan een meeting!

Van concept tot after-movie, wij denken met je mee.

Over HDVP

Al meer dan 20 jaar werken wij voor klanten in binnen- en buitenland aan evenementen en videoproducties.

Onze klanten