Online Shows

De interactie met je publiek is een extra uitdaging bij een online evenement. Wij helpen jou met een boeiende productie!

Online events hoeven niet saai te zijn! Doormiddel van mooie video’s en bijzondere concepten zoals een online wiskeyproeverij kun je je publiek blijven boeien, ook als je niet bij elkaar in de ruimte bent. Omdat je publiek de impact mist van licht en geluid in een zaal richten we ons nóg meer op een verrassende visuele beleving en een origineel programma. 

Hoe werken we

Naast alle technische faciliteiten – waar we je natuurlijk mee kunnen helpen – zijn er nog veel andere vraagstukken waar je vooraf over na moet denken. Denk daarbij aan platformkeuze (waar ga je uitzenden), hoe gaat de interactie met je publiek in zijn werk, welke videocontent moet er vooraf geproduceerd worden? De dynamiek in een online show is belangrijk en het tempo moet hoog liggen. De look & feel van de studioruimte is ook essentieel om sfeer over te brengen. Graag sparren we samen met jou over het perfecte concept!

Meer diensten

Maatwerk

Supervet idee, maar weet je niet of het haalbaar is? Wij staan altijd open voor innovatieve ideeën en hebben een uitgebreid netwerk. Ook als je nog geen idee hebt wat je precies wilt kan een brainstorm verhelderend zijn.

Concept & productie

Een sterk evenement concept richt zich op beleving. Wat wil je dat de bezoeker ervaart? Het verhaal dat je wilt vertellen is de basis voor de productie.

Techniek

Onze technisch specialisten worden graag uitgedaagd door jou! Van lichtshow en perfecte surround sound tot livestream en VR-experience; de techniek maakt jouw evenement tot een succes!

Decor & inrichting

Wij creëren nieuwe werelden en blijvende herinneringen met de juiste aankleding voor je evenement. Het decor brengt jouw concept echt tot leven.

Foto & video

Foto's en video's die gemaakt worden tijdens jouw evenement kun je later weer gebruiken voor je marketing. Ook in aanloop naar je event kun je content gebruiken ter promotie.

Hybride shows

Bereik een groter publiek! Hybride shows combineren een fysiek evenement met virtuele toevoegingen. Het evenement vindt live plaats én wordt ook uitgezonden via internet.

Jouw event ook strak geregeld binnen het budget?

Plan een meeting!

Van concept tot after-movie, wij denken met je mee.

Over HDVP

Al meer dan 20 jaar werken wij voor klanten in binnen- en buitenland aan evenementen en videoproducties. Nam expe qui doloribuscil iur? Qui blatatio. Nequatio. Necabor eceperio quis debis ist velestrum, vendell orehent ea qui doles eost, volupta tiatum et audant es sin nihiciis accatibus. Lam eos unt. Tus molo molorporem volest del erchil ipsum, cus expeliqui aribusd aepellorene non consectem iliquod mos quia sant duciis que doluptur mincill icabo.

Onze klanten