Foto & Video

Je evenement hoeft niet te stoppen bij de borrel. Verleng de aandacht voor je evenement door foto's of een aftermovie te delen met je publiek.

Als jouw gasten het naar hun zin hebben, dan wil je die positieve vibe natuurlijk zo lang mogelijk vast houden. Door foto’s en video’s te delen geeft je je gasten de kans om die leuke momenten te herbeleven en te delen met anderen. Dat betekent: meer publiciteit voor jouw bedrijf of merk. Win-win!

Hoe werken we

Van tevoren bespreken we met je wat jij graag wilt met je foto’s en video’s. Portretten van van gasten op de rode loper, informele sfeerbeelden, een aftermovie voor de website? Van same-day edit tot verdiepende reportage; ons team van beeldmakers zorgt voor  een draaiboek, script en de juiste apparatuur. Na je event krijg je de beelden aangeleverd in verschillende formaten om te delen op bijvoorbeeld social media of de website. Een aftermovie kun je ook weer inzetten als introductie naar een volgend event.

Meer diensten

Maatwerk

Supervet idee, maar weet je niet of het haalbaar is? Wij staan altijd open voor innovatieve ideeën en hebben een uitgebreid netwerk. Ook als je nog geen idee hebt wat je precies wilt kan een brainstorm verhelderend zijn.

Concept & productie

Een sterk evenement concept richt zich op beleving. Wat wil je dat de bezoeker ervaart? Het verhaal dat je wilt vertellen is de basis voor de productie. ​

Techniek

Onze technisch specialisten worden graag uitgedaagd door jou! Van lichtshow en perfecte surround sound tot livestream en VR-experience; de techniek maakt jouw evenement tot een succes!

Decor & inrichting

Wij creëren nieuwe werelden en blijvende herinneringen met de juiste aankleding voor je evenement. Het decor brengt jouw concept echt tot leven.

Online shows

Wil je een online evenement organiseren? De beleving en interactie met je publiek is dan een extra uitdaging. Wij helpen jou met een boeiende productie die niet onderdoet voor een fysiek evenement!

Hybride shows

Bij een hybride evenement combineert een fysieke locatie met een online programma. Het evenement vindt live plaats én wordt ook uitgezonden via internet.

Onze klanten