Decor & Inrichting

Jouw gasten verrassen met de perfecte sfeer en beleving tijdens een evenement? Wij creëren nieuwe werelden en blijvende herinneringen.

Door de juiste visualisatie van jouw verhaal organiseer je een legendarisch evenement. Op zoek naar een unieke vintage inrichting of juist een  zakelijke uitstraling? Wij creëren nieuwe werelden en blijvende herinneringen; van ‘bruine kroeg’ sfeertje tot chique gala evenement. Het decor brengt jouw concept echt tot leven. 

Hoe werken we

Heb je kristalhelder hoe jouw evenement eruit moet zien of wil je brainstormen over de invulling? In beide gevallen staat ons team klaar om je bij te staan. Wij hebben een grote opslag met talloze decorstukken, meubels en accessoires die we kunnen gebruiken. Daarnaast hebben een we groot netwerk en kunnen we scherpe prijsafspraken maken voor verhuur. 

Meer diensten

Maatwerk

Supervet idee, maar weet je niet of het haalbaar is? Wij staan altijd open voor innovatieve ideeën en hebben een uitgebreid netwerk. Ook als je nog geen idee hebt wat je precies wilt kan een brainstorm verhelderend zijn.

Concept & productie

Een sterk evenement concept richt zich op beleving. Wat wil je dat de bezoeker ervaart? Het verhaal dat je wilt vertellen is de basis voor de productie. ​​

Techniek

Onze technisch specialisten worden graag uitgedaagd door jou! Van lichtshow en perfecte surround sound tot livestream en VR-experience; de techniek maakt jouw evenement tot een succes!

Foto & video

Foto's en video's die gemaakt worden tijdens jouw evenement kun je later weer gebruiken voor je marketing. Ook in aanloop naar je event kun je content gebruiken ter promotie.

Online shows

Wil je een online evenement organiseren? De beleving en interactie met je publiek is dan een extra uitdaging. Wij helpen jou met een boeiende productie die niet onderdoet voor een fysiek evenement!

Hybride shows

Bij een hybride evenement combineert een fysieke locatie met een online programma. Het evenement vindt live plaats én wordt ook uitgezonden via internet.

Onze klanten