Concept & Productie

Met ons team van professionals bedenken we de mooiste concepten en content voor je evenement waarbij we de gehele productie uit handen kunnen nemen.

Een evenement organiseren is meer dan een to do list afvinken; het is een ervaring creëren die moeilijk te vergeten is. Een sterk evenement concept richt zich op beleving. Show, don’t tell. Daarna komen pas de praktische zaken die jouw evenement realiteit maken. De juiste sfeer kan worden bereikt door middel van het gebruik van licht, geluid en decor. Wij zorgen ervoor dat deze elementen goed op elkaar zijn afgestemd en passen bij het concept van je evenement

Hoe werken we

Het liefst worden we gelijk aan tafel gezet, samen kijken we naar de doelstellingen en stellen we vast hoe we het project gaan aanpakken en welke disciplines uit ons team we daarbij nodig hebben. Dit loopt uiteen van designers, technici tot aan dagvoorzitters, facilitators en mediatrainers.

We houden van snel schakelen en van leuk en goed contact met onze opdrachtgevers, dit komt het resultaat altijd ten goede. Terwijl in de achtergrond ons hele team los gaat in de voorbereiding of uitvoering heb jij altijd één aanspreekpunt.

Meer diensten

Maatwerk

Supervet idee, maar weet je niet of het haalbaar is? Wij staan altijd open voor innovatieve ideeën en hebben een uitgebreid netwerk. Ook als je nog geen idee hebt wat je precies wilt kan een brainstorm verhelderend zijn.

Techniek

Onze technisch specialisten worden graag uitgedaagd door jou! Van lichtshow en perfecte surround sound tot livestream en VR-experience; de techniek maakt jouw evenement tot een succes!

Decor & inrichting

Wij creëren nieuwe werelden en blijvende herinneringen met de juiste aankleding voor je evenement. Het decor brengt jouw concept echt tot leven.

Foto & video

Foto's en video's die gemaakt worden tijdens jouw evenement kun je later weer gebruiken voor je marketing. Ook in aanloop naar je event kun je content gebruiken ter promotie.

Online shows

Wil je een online evenement organiseren? De beleving en interactie met je publiek is dan een extra uitdaging. Wij helpen jou met een boeiende productie die niet onderdoet voor een fysiek evenement!

Hybride shows

Bij een hybride evenement combineert een fysieke locatie met een online programma. Het evenement vindt live plaats én wordt ook uitgezonden via internet.

Onze klanten